Trupa Lordi a lansat un audiobook intitulat LorDiary

de Cristi Nedelcu

Trupa Lordi a lansat un audiobook intitulat LorDiary


LorDiary este un audiobook lansat zilele trecute de trupa de metal finlandeza, Lordi. Audiobook-ul este momentan disponibil doar in limba finalndeza, urmand sa apara si in limba engleza, odata ce drepturile de traducere sunt negociate de trupa.

De curand Mr. Lordi a acordat autografe pe postere realizate dupa coperta audiobook-ului pentru Levykauppa Ax - posterele vor fi disponibile numai pentru cei care vor comanda si audiobook-ul.

LorDiary prezinta povestea trupei Lordi, evolutia lor si modul in care au ajuns astazi sa aiba o baza de fani foarte puternica in toate colturile lumii.

Lordi este o formatie de hard rock/heavy metal formata in 1992 in Finlanda, de solistul, compozitorul si creatorul de costume al trupei, domnul Lordi. Pe langa muzica lor metal melodica, Lordi este cunoscut si pentru ca poarta masti de monstru si foloseste elemente de groaza, inclusiv elemente pirotehnice in timpul concertelor si videoclipurilor muzicale. Trupa a ajuns faimoasa in 2002 cu hitul lor „Would You Love a Monsterman?” si a castigat Eurovision Song Contest 2006 cu piesa lor „Hard Rock Hallelujah”.

Anul acesta aveti ocazia sa vedeti trupa live, in Romania, in Bucuresti (club Quantic) si in Cluj Napoca (/FORM Space) in 10 si 11 octombrie 2022. Bilete puteti gasi aici.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: