Concert L.O.S.T., KREPUSKUL, MALPRAXIS si APA SIMBETII in Ageless Club

de Chaos Lore

Concert L.O.S.T., KREPUSKUL, MALPRAXIS si APA SIMBETII in Ageless Club


Metal Support & Blaster Promotion va invita joi, 24 mai, in Club Ageless din Bucuresti la un concert cu:

L.O.S.T.
Krepuskul
Malpraxis
Apa Simbetii


Pretul unui bilet este de 15 lei, iar concertul incepe dupa ora 19:00.L.O.S.T.
Formatia L.O.S.T a luat fiinta in martie 2004, dupa una din repetitiile formatiei Abigail in care activau in acel moment 3 dintre membri (Vlad, Dragos, George). Dupa scurt timp, BB Hanneman, deasemenea fost coleg cu cei trei, se alatura trupei. Din acel moment, componenta a fost urmatoarea: BB Hanneman - chitara, voce (ex Adrenaline, Cronos, Abigail, Icon of Sin, Magma), Vlad Busca - bass, voce (ex Abigail, Tornado, Cronos), Dragos Halmagi - keyb (ex Abigail), George Angel Tudor - tobe, voce (ex Abigail, Dust). Incepand cu luna septembrie 2006 se alatura trupei Dorin Costea, un baterist ce a mai cantat in trupe ca Kendo, Brainstrip si Deadeye Dick, acesta fiind inlocuit in iunie 2011 cu Victor Stoica (ex Dies Irae / Warganism)., moment in care a fost cooptat si un al doilea chitarist: Daniel Tudosie (Spectral). Avand o experienta indelungata in scena romaneasca, de aproape 20 ani, ce a cuprins printre altele numeroase premii la festivaluri, aparitii radio-tv precum si 2 albume inregistrate anterior cu Abigail si Cronos, trupa L.O.S.T. a avut un impact rapid in underground, toate concertele fiind foarte reusite si cu un nucleu de fani devotati in continua crestere.

Cu ocazia concertului de debut din Club A din 5 noiembrie 2004 a fost prezentat si primul cd promo, in conditii calitative si de prezentare deosebite. Materialul promo mentionat anterior se intituleaza “Ziua ce vine” si cuprinde 2 melodii (“Ziua ce vine” si “Last Breath”), inregistrate in studioul Recreate Records din Bucuresti in perioada octombrie-noiembrie 2004. Sesiunea de inregistrari a cuprins un total de 5 piese, care au fost editate de Meta4 Productions pe un MCD intitulat “Last Breath” lansat oficial pe data de 4 martie 2005, si distribuit in toata reteaua nationala de magazine.

Trupa a mai sustinut concerte in 2005-11 impreuna cu trupe ca Novembre, Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, Leaves Eyes, Septic Flesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Doro, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom sau Hammerfall.

L.O.S.T. a lansat noul album “Remains of Pain” in data de 4 decembrie 2010. Materialul a fost produs de Razvan Alexandru de la Abigail, inregistrat in mai multe locatii (printre care Musitech Production Studios si Taine Multimedia Studio), mixat la Moon Studio si masterizat de Alan Douches la West West Side Music, New York, inginer ce a mai lucrat cu Six Feet Under, Hatebreed, Cattle Decapitation, Cannibal Corpse, Kataklysm si multi altii.

www.we-are-lost.com
www.facebook.com/wearelost
www.reverbnation.com/wearelost


Krepuskul
Krepuskul este fara indoiala cea mai harnica trupa din Transilvania, ei sustinand in numai cinci ani peste 180 de concerte de club si festivaluri, numai in 2011 ei participand la Top T Buzau, unde au obtinut premiul al doilea, de asemenea la Stufstock Vama Veche si castigand primul loc al concursului Local Heros, ei urmand sa reprezinte Romania in cadrul finalei internationale din 2012. Krepuskul au concertat de-a lungul timpului alaturi de Sepultura, Rotting Christ, Pain sau Crematory, fiind intr-o permanenta evolutie si pregatind un nou material experimental death metal, cu multiple influente, dupa ce au lansat doua albume de studio, "Umbre De vise" in 2007, respectiv "Game Over" in 2010.

Members:
Andu Anches - Bass, Vocals
Alex Tarocco - Drums
Marcel Rusu - Guitar
Victor Tanase - Guitar

www.krepuskul.com
facebook.com/krepuskul
www.myspace.com/krepuskul


Malpraxis
Cluj Napoca - brutal death metal
Originara din Cluj, tanara trupa Malpraxis a luat fiinta in 2009 la initiativa lui Florin (tobe), cunoscut publicului de metal extrem pentru prezenta sa in Necrovile, si Cristi (voce, ex-Skullp). Lineup-ul formatiei s-a completat prin prezenta lui Vali (chitara) si Ionut (bass). Genul abordat De Malpraxis este un death metal brutal cu influente vaste de la Dying Fetus si Suffocation, pana la Skinless, Disavowed si Decapitated, dupa cum trupa insasi declara.

Members:
Cristian Aionese -Vocals
Valentin Nantu -Guitars
Ionut Burcusel -Bass
Florin Gheorghita –Drums

http://www.facebook.com/Malpraxis
http://www.myspace.com/malpraxisro


Apa Simbetii
Avand 5 fosti membrii la activ si mai multe schimbari de stil, Apa Simbetii a luat fiinta in 2009, cand postul de tobar, fiind pana atunci ocupat de unul dintre chitaristi, a fost preluat de actualul tobosar Mihai Petrosel. Fiind de-atunci in formula completa, stilul abordat a fost schimbat in Blackened Death Experimental cu influente Djent si Jazz. Trupa are peste 10 piese compozitie proprie si cateva concerte la activ, cele mai notabile fiind participarea la OST Mountain Fest 2011, Turul Ascending in Triumph, Tomberon Fest, Cage Club Underground Support si concertul Decapitated tinut in Fabrica.

Actuala componenta: Cristian "stege" Stegeran voce, Mihai "pletos" Dinca la chitara, Adrian "piratu" Constantin chitara, Radu "le fat" Udroiu la bass si Mihai "misu" Petrosel la tobe.

http://www.facebook.com/ApaSimbetiiBand
http://www.myspace.com/apasimbetiiband
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: