Domination, L.O.S.T, Akral Necrosis si Kistvaen in concert la Silver Church

de Buvnitz

Domination, L.O.S.T, Akral Necrosis si Kistvaen in concert la Silver Church

Stay Metal Forever va prezinta in data de 14 Martie in Clubul Silver Church din Capitala, un eveniment cu totul special, un omagiu adus uneia din cele mai mari trupe de metal din istorie, o auditie in premiera a unui mult asteptat album autohton si in plus, doua sperante ale genului black metal pentru prima data pe aceeasi scena.

Ce inseamna mai exact? Domination, L.O.S.T., Akral Necrosis si Kistvaen.

Domination, trupa care la finele anului trecut s-a bucurat de un neasteptat succes in concertul din Live Metal Club, este gata sa ofere un recital de 2 ore compus integral din piese Pantera. Si pentru ca recitalul sa fie pe masura numelui, pe scena vor evolua Cezar Popescu (chitaristul trupei Vita de Vie), Cristi Dumitrescu (fiul celebrului tobosar Nelu Dumitrescu/Iris), Adi (basistul Lotului National de Hardcore) si Fane (Voce).

Invitati speciali pentru aceasta seara vor fi cei de la L.O.S.T., care vor oferi spre auditie in premiera viitorul material discografic “Remains of Pain”, ce va fi lansat in prima jumatate a acestui an. L.O.S.T. inseamna un nume cu greutate pentru scena autohtona astfel putem garanta un show bine pus la punct si in acelasi timp o premiera a unor noi compoziti.

Akral Necrosis, in acest moment una din cele mai promitatoare nume ale scenei undeground, sunt gata sa ofere o portie completa de raw black metal, in acelasi timp oferind si o mostra de pe albumul de debut ce este inregistrat chiar in acest moment.

Alaturi de aceste trei nume va urca pe scena trupa ce a primit titlul de 'Best Romanian Metal Newcommer' in cadrul premiilor Best Of 2009 METALHEAD si finalista la prima editie a concursului The Rock Battle. Este vorba de Kistvaen, un amestec ingenios de black metal din sfera Shining, Silencer sau Bethlehem. In componenta trupei putem gasi actuali membri Abigail si Akral Necrosis, cat si fosti componenti Sincarnate.

Evenimentul va incepe la ora 19:00, pretul unui bilet fiind de 15 Ron.

Alte detalii precum si posterul evenimentului in curand.

Eveniment recomandat de METALHEAD.ro

Info:

www.myspace.com/lostromania
www.myspace.com/acralnecrosis
www.myspace.com/kistvaenDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook