L.O.S.T., DeadEye Dick, Redox si Kistvaen concerteaza diseara in Suburbia

de Buvnitz

L.O.S.T., DeadEye Dick, Redox si Kistvaen concerteaza diseara in Suburbia

Astazi, 4 septembrie, in Suburbia sunteti invitati la un concert cu adevarat special alaturi de formatiile L.O.S.T.., Deadeye Dick, REDOX si Kistvaen. Seara va fi urmata de prima editie de toamna a Rockotecii METALHEAD - Friday Rocks - playlist (si mai) nou, intrarea libera !

Programul serii este urmatorul:

19:30 - 20:00 - Kistvaen
20:15 - 20:45 - Redox
21:00 - 21:45 - Deadeye Dick
22:00 - 23:15 - L.O.S.T. (+bis)
23:30 - 04:30(+) - Rockoteca METALHEAD - Friday Rocks

De la ora 23:00 nu se mai percepe intrare

Link-uri utile:

Poze PozeMH - Concert Suburbia 4 septembrie

L.O.S.T. va invita la o avanpremiera a pieselor de pe viitorul material discografic, produs ce se afla in ultimele faze de pregatire. In acelasi timp, o ocazie speciala pentru Deadeye Dick de a-si prezenta noua componenta, in timp ce Redox va ofera o reteta speciala de thrash, cu o voce feminina.

Pentru Kistvaen acesta este primul concert din cariera, fiind un proiect initiat de Fenrir (ex-Abigail/Sincarnate), in componenta fiind inclusi membrii Akral Necrosis plus deja cunoscutul Fane (Dwarf Planet, Clitgore/ex-Sincarnate/MG42).

Nu uitati ca pe 4 septembrie Rockoteca METALHEAD REVINE! Asa ca dupa concert sunteti asteptati din nou la pletoshala, unde intrarea este libera.

Pretul pentru concert este de 10 lei in care aveti inclus si un shot de kamikaze. Evenimentul va incepe la ora 19:30.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook