L.O.S.T., Deadeye Dick, Redox si Kistvaen concerteza in Suburbia. Rockoteca revine!

de Buvnitz

L.O.S.T., Deadeye Dick, Redox si Kistvaen concerteza in Suburbia. Rockoteca revine!

Vineri, 4 septembrie, in Suburbia sunteti invitati la un concert cu adevarat special alaturi de formatiile L.O.S.T.., Deadeye Dick, REDOX si Kistvaen.

L.O.S.T. va invita la o avanpremiera a pieselor de pe viitorul material discografic, produs ce se afla in ultimele faze de pregatire. In acelasi timp, o ocazie speciala pentru Deadeye Dick de a-si prezenta noua componenta, in timp ce Redox va ofera o reteta speciala de thrash, cu o voce feminina.

Pentru Kistvaen acesta este primul concert din cariera, fiind un proiect initiat de Fenrir (ex-Abigail/Sincarnate), in componenta fiind inclusi membrii Akral Necrosis plus deja cunoscutul Fane (Dwarf Planet, Clitgore/ex-Sincarnate/MG42).

Nu uitati ca pe 4 septembrie Rockoteca METALHEAD REVINE! Asa ca dupa concert sunteti asteptati din nou la pletoshala, unde intrarea este libera.

Pretul pentru concert este de 10 lei in care aveti inclus si un shot de kamikaze. Evenimentul va incepe la ora 19:30.

Linkuri utile:

L.O.S.T.: www.myspace.com/lostromania

Deadeye Dick: www.myspace.com/deadeyeromania

Redox: www.myspace.com/redoxro

Kistvaen: www.myspace.com/kistvaen

Poze PozeMH - Concert Suburbia 4 septembrieDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook