Tribut Pantera diseara in Silver Church

de Buvnitz

Tribut  Pantera diseara in Silver Church

In aceasta seara (14 martie) Stay Metal Forever si METALHEAD va invita la un eveniment cu totul special.

Un omagiu adus uneia din cele mai mari trupe de metal din istorie, o auditie in premiera a unui mult asteptat album autohton si in plus, doua sperante ale genului black metal pentru prima data pe aceeasi scena.

Ce inseamna mai exact? Domination, L.O.S.T., Akral Necrosis si Kistvaen.

Aproape 2 ore de Pantera live intepretate de o echipa de muzicieni ce s-au pregatit intens pentru acest eveniment.

Este vorba de:

Cezar Popescu (Vita de Vie) - chitara
Cristi Dumitrescu ( fiul celebrului tobosar Nelu Dumitrescu/Iris) - tobe
Adi (Lotul National de Hardcore) - bass
Fane - voce

Pentru filmari cu Domination din cadrul concertului din decembrie va rugam accesati METALHEAD TV:

Ep. 107 - Domination, Pantera Live Tribute in LMC


Invitati speciali pentru aceasta seara vor fi cei de la L.O.S.T. (www.myspace.com/lostromania ), care vor oferi spre auditie in premiera viitorul material discografic “Remains of Pain”, ce va fi lansat in prima jumatate a acestui an. L.O.S.T. inseamna un nume cu greutate pentru scena autohtona astfel putem garanta un show bine pus la punct si in acelasi timp o premiera a unor noi compoziti.

Akral Necrosis (www.myspace.com/acralnecrosis ), in acest moment una din cele mai promitatoare nume ale scenei undeground, sunt gata sa ofere o portie completa de raw black metal, in acelasi timp oferind si o mostra de pe albumul de debut ce este inregistrat chiar in acest moment.

Alaturi de aceste trei nume va urca pe scena trupa ce a primit titlul de 'Best Romanian Metal Newcommer' in cadrul premiilor Best Of 2009 METALHEAD si finalista la prima editie a concursului The Rock Battle. Este vorba de Kistvaen (www.myspace.com/kistvaen), un amestec ingenios de black metal din sfera Shining, Silencer sau Bethlehem. In componenta trupei putem gasi actuali membri Abigail si Akral Necrosis, cat si fosti componenti Sincarnate.

Evenimentul va incepe la ora 19:00, pretul unui bilet fiind de 15 Ron.

Programul concertului pe care formatiile Domination, L.O.S.T, Akral Necrosis si Kistvaen il vor sustine in clubul Silver Church din capitala este urmatorul:

18:00 – Opening doors
19:00 – 19:30 – Kistvaen
19:45 – 20:15 – Akral Necrosis
20:30 – 21:30 – L.O.S.T.
21:45 – 23:45 – Domination

Cateva lamuriri:

Rugam publicul ce doreste sa asiste la toate prestatiile (in special cele sustinute de Kistvaen si Akral Necrosis) sa fie prezent in sala de la ora 19:00.

Evenimentul se va desfasura conform programului anuntat mai sus si nu vor exista modificari sau schimbari ulterioare de program.

Eveniment recomandat de METALHEAD.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook