Trupele din deschiderea Hammerfall nu vor mai ajunge la concert

de George Lazar

Trupele din deschiderea Hammerfall nu vor mai ajunge la concert


Hard Rock Cafe a anuntat pe pagina de facebook ca cele 3 trupe ce trebuiau sa cante in deschiderea HammerFall(Vicious Rumors, Death Destruction, Amaranthe) nu vor mai ajunge la concert, locul lor urmand sa fie luat de formatiile romanesti L.O.S.T. si Blind Spirits.

Hard Rock Cafe Bucuresti:

"Tocmai am fost anuntati de catre organizator ca, datorita unor probleme tehnice, trupele anuntate in deschidere (care trebuiau sa vina de la Budapesta) nu mai pot ajunge. Concertul va fi deschis de catre L.O.S.T. si Blind Spirits, incepand cu ora 20.30. Hammerfall va urca pe scena la ora 22.20."


Pe 30 noiembrie, incepand cu ora 21.00, gigantii heavy metal HammerFall vor lua cu asalt scena Hard Rock Cafe. Concertul face parte din mult asteptatul turneu de promovare a albumului Infected, “European Outbreak 2011”, care se anunta de pe acum a fi un mare succes.

Dupa ce vara 2011 va fi una a festivalurilor internationale, “incepand cu 25 octombrie si pana pe 10 decembrie vom porni in adevaratul turneu de promovare a albumului Infected”, declara chitaristul Oscar Dronjak. “Veti vedea atunci ce are Hammerfall mai bun, avem multe surprize pentru voi in cadrul acestui turneu ! Va asteptam la toate concertele noastre, va garantam ca vor fi bestiale !” declara acelasi Oscar in cadrul comunicatului oficial de presa.

In ziua concertului, pretul biletelor va fi 75 ron.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook