Cineva si-a tatuat fata lui Ian Watkins alaturi de 'Mega Lolz'

de Buvnitz

Cineva si-a tatuat fata lui Ian Watkins alaturi de 'Mega Lolz'


Nimeni nu stie cum sa reactioneze la asa ceva pentru ca decizia de a-ti face un asemenea tatuaj este una inconstienta...daca nu imorala.

Se pare ca cineva si-a tatuat fata lui Ian Watkins alaturi de declaratia sa 'Mega Lolz'.

Ian Watkins, solistul formatiei Lost Prophets, a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare.

Potrivit Wales Online, Watkins a fost condamnat initial la 29 de ani de inchisoare, iar judecatorul a acordat inca sase ani. Watkins va avea de stat in inchisoare cel putin doua treimi din sentinta inainte de a putea fi eliberat conditionat. Asta inseamna ca vom auzi de Watkins abia prin 2033.

Partea interesanta e ca Watkins a fost vizitat de o fana la o zi dupa ce a pledat vinovat. Solistul i-a spus ca declaratia a fost data doar pentru a evita un proces. 'Am dat o declaratie doar sa scap de gura tuturor, a fost un mega lolz.' a declara artistul.

'Nu inteleg de ce toata lumea s-a panicat in asa hal.' a continuat acesta.

Potrivit Wales Online, apararea lui Watkins avea sa fie una simpla: A fost bombardat de fani si efectiv inscenat cu toata aceasta atractie sexuala. Avea sa declare ca era prea drogat pentru a-si aminti ceva.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook