Ian Watkins face apel pentru reducerea sentintei

de Buvnitz

Ian Watkins face apel pentru reducerea sentintei


In ce este probabil cel mai socant caz al anului 2013, solistul Ian Watkins a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare dupa ce a pledat vinovat pentru mai multe capete de acuzare legate de pedofilie.

Desi sentinta este una usoara daca e sa ne raportam la acuzatiile aduse, Watkins are o alta parere. Solistul va face apel pentru reducerea sentintei.

Curtea de Instanta a confirmat cererea de aplicatie trimisa in cursul acestei saptamani.

Watkins va avea de stat in inchisoare cel putin doua treimi din sentinta inainte de a putea fi eliberat conditionat. Asta inseamna ca vom auzi de Watkins abia prin 2033.

Partea interesanta e ca Watkins a fost vizitat de o fana la o zi dupa ce a pledat vinovat. Solistul i-a spus ca declaratia a fost data doar pentru a evita un proces. 'Am dat o declaratie doar sa scap de gura tuturor, a fost un mega lolz.' a declara artistul.

'Nu inteleg de ce toata lumea s-a panicat in asa hal.' a continuat acesta.

Potrivit Wales Online, apararea lui Watkins avea sa fie una simpla: A fost bombardat de fani si efectiv inscenat cu toata aceasta atractie sexuala. Avea sa declare ca era prea drogat pentru a-si aminti ceva.

Potrivit reporterilor Huffington Post, Watkins nu este singurul implicat in aceste acte de violenta, mamele copiilor abuzati sexual au fost cele care i-au permis acestuia, filmand chiar intamplarile. Tot in acest articol, aflam ca Ian Watkins s-a declarat vinovat de acuzatia de abuz sexual asupra unui copil de doar 11 luni apartinand unei fane denumita in dosar "Woman A", precum si de complicitate la violul unei fetite a altei fane, "Woman B". Se pare ca solistul a trimis uneia dintre aceste femei mesajul: "Daca tu esti a mea, si copilul tau imi apartine."

Interesant de stiut este ca o femeie pe nume Joanna Majic, care se declara o fosta iubita a solistului, pretinde ca a incercat sa avertizeze politia asupra comportamenttului acestuia inca de acum 5 ani: "Totul s-a schimbat intre noi cand mi-a dezvaluit in 2008 ca ii place sa abuzeze copii. Am mers direct la politia din South Wales si am facut o plangere, insa m-au ignorat spunand ca nu am dovezi. Am avertizat lumea ca acest om este un pericol pentru copii, dar poate au crezut ca nu vreau decat sa fac scandal."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook