Magazinele HMV inceteaza sa mai vanda albumele Lostprophets

de Ana-Maria Gavrila

Magazinele HMV inceteaza sa mai vanda albumele Lostprophets


Lantul de mazagine de muzica HMV a scos de la vanzare albumele semnate Lostprophets din cele toate 140 de puncte de vanzare din Marea Britanie, refuzand sa mai vanda CD-urile trupei, atat in magazine, cat si online.

Va amintim ca miercuri, 26 noiembrie, Ian Watkins, solistul Lostprophets, a recunoscut odata cu inceperea procesului ca se face vinovat de toate cele 11 acuzatii care i se aduc, majoritatea implicand molestarea unor copii de cateva luni, precum si a unor adolescenti minori. Cititi intreaga poveste aici.

Un purtator de cuvant al companiei Apple a refuzat sa comenteze daca iTunes vor intreprinde aceeasi actiune. Cei de la Amazon.co.uk au fost intrebati, de asemenea, ce atitudine vor lua in legatura cu aceste evenimente, insa nu au oferit inca niciun raspuns.

Lostprophets au anuntat ca se despart inca din luna octombrie a acestui an, iar acum membrii trupei spera doar ca trupa va deveni un domeniul al trecutului.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook