Povestea solistului Lostprophets - De domeniul grotescului

de Ana-Maria Gavrila

Povestea solistului Lostprophets - De domeniul grotescului


Ian Watkins, solistul Lostprophets, a recunoscut saptamana aceasta, odata cu inceperea procesului, ca se face vinovat de toate cele 11 acuzatii care i se aduc, majoritatea implicand molestarea unor copii de cateva luni, precum si a unor adolescenti minori, iar acum cand detaliile procesului ies la iveala, aflam ca actele sale depasesc orice limita.

Potrivit reporterilor Huffington Post, Watkins nu este singurul implicat in aceste acte de violenta, mamele copiilor abuzati sexual au fost cele care i-au permis acestuia, filmand chiar intamplarile. Tot in acest articol, aflam ca Ian Watkins s-a declarat vinovat de acuzatia de abuz sexual asupra unui copil de doar 11 luni apartinand unei fane denumita in dosar "Woman A", precum si de complicitate la violul unei fetite a altei fane, "Woman B". Se pare ca solistul a trimis uneia dintre aceste femei mesajul: "Daca tu esti a mea, si copilul tau imi apartine."

Poze Poze Rock Diverse -

Schita via Elizabeth Cook/PA Wire

Interesant de stiut este ca o femeie pe nume Joanna Majic, care se declara o fosta iubita a solistului, pretinde ca a incercat sa avertizeze politia asupra comportamenttului acestuia inca de acum 5 ani: "Totul s-a schimbat intre noi cand mi-a dezvaluit in 2008 ca ii place sa abuzeze copii. Am mers direct la politia din South Wales si am facut o plangere, insa m-au ignorat spunand ca nu am dovezi. Am avertizat lumea ca acest om este un pericol pentru copii, dar poate au crezut ca nu vreau decat sa fac scandal."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook