Saga lui Ian Watkins devine mai interesanta ca cea din Dragonball Z

de Buvnitz

Saga lui Ian Watkins devine mai interesanta ca cea din Dragonball Z


Ian Watkins, fostul solist al grupului american Lostprophets, a fost condamnat la finele anului trecut la 35 de ani de inchisoare, insa ancheta este departe de a se fi terminat.

Potrivit Wales Online, o femeie - presupusa iubita a lui Watkins - a fost arestata pentru posesie si distributie de material pornografic cu minori. Joanne Mjadzelics va aparea in sala de judecata spre finele acestei luni, iar procurorii declara ca au suficiente dovezi pentru ca Mjadzelics sa ajunga dupa gratii.

Este vorba de aceeasi persoana care acum cinci ani a alertat politia cu privire la obiceiurile bolnave practicate de solistul Losprophets. La acea vreme declara: 'Totul s-a schimbat pentru noi in momentul in care mi-a spus ca vrea sa profite de minori. Asta se intampla in 2008. Am mers direct la sediul de politie din South Wales unde am depus o plangere care a fost insa ignorata din lipsa de probe.'

Watkins va avea de stat in inchisoare cel putin doua treimi din sentinta inainte de a putea fi eliberat conditionat. Asta inseamna ca vom auzi de solist abia prin 2033.

Partea interesanta e ca Watkins a fost vizitat de o fana la o zi dupa ce a pledat vinovat. Solistul i-a spus ca declaratia a fost data doar pentru a evita un proces. 'Am dat o declaratie doar sa scap de gura tuturor, a fost un mega lolz.' a declara artistul.

'Nu inteleg de ce toata lumea s-a panicat in asa hal.' a continuat acesta.

Potrivit Wales Online, apararea lui Watkins avea sa fie una simpla: A fost bombardat de fani si efectiv inscenat cu toata aceasta atractie sexuala. Avea sa declare ca era prea drogat pentru a-si aminti ceva.

Potrivit reporterilor Huffington Post, Watkins nu este singurul implicat in aceste acte de violenta, mamele copiilor abuzati sexual au fost cele care i-au permis acestuia, filmand chiar intamplarile. Tot in acest articol, aflam ca Ian Watkins s-a declarat vinovat de acuzatia de abuz sexual asupra unui copil de doar 11 luni apartinand unei fane denumita in dosar "Woman A", precum si de complicitate la violul unei fetite a altei fane, "Woman B". Se pare ca solistul a trimis uneia dintre aceste femei mesajul: "Daca tu esti a mea, si copilul tau imi apartine."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook