Solistul Lostprophets vinovat de molestarea unui copil in varsta de cateva luni

de Ana-Maria Gavrila

Solistul Lostprophets vinovat de molestarea unui copil in varsta de cateva luni


Desi initial Ian Watkins, solistul Lostprofets, a negat cu vehementa acuzatia cu privire la molestarea unui copil in varsta de cateva luni, ieri aflam ca acesta s-a declarat vinovat. Watkins, in varsta de 36 de ani, este acuzat si pentru productia si distributia de fotografii indecente cu minori - cel mai vechi denunt datand inca din 2007.

Luna trecuta, Lostprofets s-a desfiintat oficial, membrii trupei anuntand pe pagina oficiala de Facebook ca:

"Dupa un an de zile in care ne-am impacat cu aceasta durere, suntem in sfarsit pregatiti sa facem public ceea ce gandim noi intre noi de ceva timp. Nu mai putem face muzica si interpreta ca Lostprofets."

Vestea acuzatiilor aduse impotriva solistului Lostprofets a aparut inca din decembrie anul trecut, iar procesul urma sa inceapa in aceasta saptamana, cand timp de o luna vor fi audiati martori. Watkins este in prezent atent supravegheat pentru a preveni o posibila sinucidere, fiindu-i administrate medicamente anti-depresive.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook