Mesajul lui Laurie Anderson in amintirea sotului ei, Lou Reed

de Ana-Maria Gavrila

Mesajul lui Laurie Anderson in amintirea sotului ei, Lou Reed


Sotia lui Lou Reed, Laurie Anderson, a publicat un scurt mesaj in amintirea muzicianului. Desi apare in sectiunea de necrologuri a ziarului East Hampton Star - publicatie a unei mici comunitati din East Hampton, New York, unde ea si Reed petreceau timpul destul de des - mesajul este mai degraba o meditatie personala asupra ultimelor zile petrecute impreuna.

"Ce toamna frumoasa! Totul stralucitor si auriu si toata acea lumina incredibil de calda. Apa care ne inconjoara."

"Lou si cu mine am petrecut foarte mult timp aici in ultimii ani si, chiar daca suntem oameni ai orasului, aceasta este casa noastra spirituala."

"Saptamana trecuta ii promisesem lui Lou ca o sa il scot din spital si o sa il aduc acasa in Springs. Si am reusit!"

"Lou era un maestru tai chi si si-a petrecut ultimele zile aici fericit si uimit de frumusetea, puterea si blandetea naturii. A murit duminica dimineata uitandu-se la copaci si exersand faimoasa miscare 21 de tai chi cu mainile sale de muzician miscandu-se prin aer."

"Lou era un print si un luptator si stiu ca piesele sale despre durerea si frumusetea din lume vor umple oamenii cu bucuria pentru viata pe care el insusi o simtea. Traiasca frumusetea care se coboara peste noi, prin noi si in noi."

"Laurie Anderson, sotia sa iubitoare si eternul prieten."
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: