Loungerie II: Asculta in exculsivitate piesa Funkshit (audio)

de Chaos Lore

Loungerie II: Asculta in exculsivitate piesa Funkshit (audio)


Mai jos puteti asculta in exclusivitate cea mai noua piesa a bucurestenilor de la Loungerie II, "Funkshit". Piesa este una din cele mai extreme compozitii ale trupei, cu radacini clare in trip-hop, dar si neo-prog, post-punk si post-rock. Atmosfera si intensitatea piesei o fac de nelipsit in setlisturile live ale grupului.

Trupa a lansat primul clip oficial la cantecul Orasul de curand si au finalizat primul EP pe care se pot gasi sase compozitii: Doina Jazz, Nightdriver (primul single), EVE (a treia propunere de single), Cold, Funkshit si cel de-al doilea single, Orasul. Inregistrarile pentru EP au fost facute alaturi de Marius Costache de la Asiluum Records. A fost alegerea trupei ca, la cea mai recenta sesiune de inregistrari, sub marca Next Dog Studios, patru dintre piese sa fie inregistrate live, pentru a oferi o atmosfera cat mai apropiata de cea din concerte.

Trupa lanseaza primul EP, care nu are inca un nume, si aniverseaza un an de la primul concert printr-un eveniment de lansare.

Acesta va avea loc vineri 26 octombrie, la Clubul Taranului Roman, incepand cu ora 21.00, si include si prezentarea videoclipurilor Eve (pe care il puteti urmari aici) si Funkshit.

Loungerie II sunt un sextet de fusion experimental: de la funk la rock, drum n bass, jazz la trip-hop si punk. Membra fondatoare este solista-vocala Miss Tincea, care a compus piesele trupei. Alaturi de chitaristul-backing-vocalist Catalin Lungu (Abator Industries, Tunesinnaurheads) a orchestrat melodiile, care live sunt interpretate alaturi de tobosarul Daniel Iliescu, basistul Doru Boeriu, chitaristul Dan Michiu si solistul-vocal “spoken word” Bucureci Andrei.

De mentionat apartenenta trupei Loungerie II in colectivul muzical Abator Industries, de unde fac parte si trupele: Tunesinnaourheads, Tyrannosaurus Jazz si Ualvarin vs. Seibartut.


500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE and METALHEADDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook