Cronica LUNA AMARA la Utopia

de Morrison

Cronica LUNA AMARA la Utopia
Intr-o minunata zi de joi 27 august in clubul Utopia, au poposit Luna Amara aflati in lungul lungul lungul lor turneu. Soundcheck-ul a durat ceva din cauza unor probleme cu sunetul, pana in jur de ora 20:30. Incet incet lumea a inceput sa se stranga si m-a bucurat enorm sa vad multe fetze noi in public.

Concertul a inceput in forta, in dulcele stil Luna Amara, in fatza scenei atmosfera devenind practic irespirabila dupa doar 2 minute. Un setlist special a fost pregatit pentru acest concert, setlist ce a inclus si noua lor piesa Serve the Serpents o piesa as putea spune foarte heavy-metal ce a prins imediat la publicul mai pletos din sala. Clujenii au cantat peste doua ore, au fost bisati de doua ori si atmosfera afost incredibila.

De fapt nu trebuie sa ne mire nimic, asa este mereu la concertele Luna Amara. Cateva incidente minore in fatza la `dans`. Mihnea era sa inghita trompeta, un stativ de microfon s-a rupt, dar na, a meritat totul credem. Va recomandam sa nu mai scapati nici un concert cu baietii. Live suna cu totul altfel fatza de album. Mult mai heavy, mai dur, compact ! Multumim celor prezenti si trupei !

Morrison


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook