Luna Amara a lansat DVD-ul 'Live la Conti'

de Andreea Gherfi

Luna Amara a lansat DVD-ul 'Live la Conti'


Primul DVD al trupei Luna Amara, „Live la Conti”, a fost lansat printr-un concert la Bucuresti joi, 2 martie, in Club Control din Bucuresti, avand pe scena invitati muzicieni precum Adrian Despot (Vita de Vie), Catalin Chelemen (Coma), Dan Georgescu (byron) sau Oigan (Kumm, Robin and the Backstabbers).

DVD-ul este disponibil in format fizic online pe Getmusic.ro (http://smarturl.it/LiveLaConti) sau eMag, precum si in librariile Carturesti, magazinele Muzica si RockShop. Deasemenea, cele 22 de melodii sunt disponibile pentru streaming sau download pe toate platformele digitale la acest link: https://UMR.lnk.to/LiveLaContiPR.

Luna Amara – Oras (Live la Conti)

Filmat la sfarsitul anului 2013 in cladirea fostului Hotel Continental din Cluj, cladire-simbol a orasului, realizat de Resize Media (www.resize-media.com) si lansat sub egida casei de discuri Universal Music Romania, DVD-ul „Live la Conti” reuneste piese din toata cariera trupei si este o marturie a energiei si a sentimentelor pe care Luna Amara reusesc sa le dezlantuie pe scena, in fata publicului. in plus, pe langa concertul integral (peste doua ore de material), DVD-ul mai contine si un documentar despre istoria de 17 ani a formatiei, vazuta atat prin ochii membrilor sai cat si prin cei ai altor oameni importanti pentru Luna Amara, inclusiv colegi muzicieni din alte formatii.

Poze Poze pentru articole - luna amara

Luna Amara:

Mihnea Blidariu – voce, chitara, trompeta

Nick Fagadar – voce, chitara

serban Ontanu-Craciun – chitara

Sorin Moraru – bass

Razvan Ristea – tobe

Poze Poze pentru articole - luna amara

Contact Luna Amara:

http://fb.com/lunaamaraband

www.luna-amara.ro

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro

www.facebook.com/uRockmusicpage

www.facebook.com/umusicro

www.umusic.ro/lunaamara

Poze Poze pentru articole - luna amaraDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook