Primul Concert Luna Amara dupa Starea de urgenta

de Cristi Nedelcu

Primul Concert Luna Amara dupa Starea de urgenta


Dupa luni de absenta, Luna Amara va sustine primul concert propriu in formula completa prin live streaming.

Concertul va putea fi urmarit in intreaga lume, la ora 20.00 (ora Romaniei) si va fi gazduit de complexul de sali de repetitie Music Hub din Cluj-Napoca.

Si noua ne e la fel de dor de concertele LIVE ca voua, asa ca ne-am mobilizat si vom incerca sa aducem la Music Hub cat mai multe trupe - atat din Cluj, dar nu numai - si care sa ajunga mai apoi in castile sau boxele voastre prin live streaming.

Prima formatie care au raspuns provocarii de la Music Hub este Luna Amara.

(Conform indicatiilor Starii de Alerta) aduna nu mai mult de 4 prieteni si ascultati impreuna concertul de acasa sau din parc.

Perioada prin care am trecut si inca trecem a afectat si industria muzicala; trupa are nevoie de sustinerea noastra; iar voi puteti ajuta cumparand un bilet (neobligatoriu), 20 de lei in pre-sale si 30 de lei in ziua si in timpul concertului.

Chiar inainte de eveniment vom posta si linkul catre live.

CONCERT LIVE ON-LINE

Bucuresti, Cluj / EET: 20.00

Berlin, Roma / CET: 19.00

Londra, Lisabona / GMT: 18.00

Buenos Aires, Rio de Janiero / BRT: 14.00

New York, Boston, Montreal, Toronto / EST: 15.00

Chicago, Dallas, New Orleans / CST: 14.00

Phoenix, Edmonton / MST: 13.00

Los Angeles, Seattle, Vancouver / PST: 12.00

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Lansata la Cluj in 2000, Luna Amara este formatia care a combinat armonios forta mesajelor sociale, cu sensibilitatea lirica ce descrie iubirea si stari de spirit dintre cele mai complexe si abisale.

Trademark-ul sound-ului Luna Amara s-a consolidat pe baza solo-urilor de trompeta, riffurilor specifice de chitara si imbinarea contrastanta a duetului de voci.

Luna Amara este formatia rock romaneasca care a inregistrat cea mai mare cifra de vanzare a unui album de debut Rock in anii 2000. Este vorba de albumul "Asfalt", produs de Roton Music, 2004.

De-a lungul celor 20 de ani de activitate neintrerupta, cvintetul Luna Amara a concertat in toate colturile tarii, a facut parte din line-up-up celor mai mari festivaluri autohtone, si a fost invitata la cluburi si festivaluri din Germania, Olanda, Franta, Ungaria, Moldova, Bulgaria si Turcia.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:






Like us on Facebook