Basistul Machine Head s-a accidentat

de Morrison

Basistul Machine Head s-a accidentat
Basistul trupei Machine Head, Adam Duce, nu va putea participa in aceasta toamna la mult asteptatul turneu The Black Tyranny Tour din cauza unui picior rupt. Acesta s-a accidentat cand mergea cu bicicleta. Initial s-a crezut ca nu este decat o mica contuzie, dar, ulterior la spital, s-a confirmat de fapt piciorul rupt. Acesta va avea nevoie de o operatie complicata de introducere a unei bucati de metal cu suruburi pe os.

Dupa cum va relatam, Robb Flynn, frontmanul Machine Head, a declarat ca formatia este multumita de ultimul album, The Blackening.

"Suntem cu adevarat niste muzicieni impliniti. Am fost atat de uimit sa vad pozitiile fruntase pe care s-a plasat albumul in diferite topuri, mai ales in tari in care nu aveam habar ca suntem cunoscuri, cum ar fi Australia. Numarul de exemplare pe care le-am vandut din albumul 'Through The Ashes Of Empires' in trei ani, am vandut cu 'The Blackening' in doua saptamani", a marturisit vocalul.

"Sa fiu sincer, nu stiu exact de ce a aavut albumul acesta un succes atat de mare. Pot doar sa speculez. Noi am privit acest material ca pe o opera de arta. Am vrut sa reziste in timp, si am muncit mult pentru a obtine asta", spune Flynn.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook