Cronica Magica si Axxis: Tour Report (2)

de Morrison

Cronica Magica si Axxis: Tour Report (2)


In sfarsit, a venit si ziua de luni si ne-am pregatit sa incepem turneul. Dimineata a venit autocarul de turneu, am incarcat echipamentul si mechandise-ul celor de la Axxis si dusi am fost. Prima calatorie cu autocarul pentru mine a fost fantastica, datorita conditiilor exceptionale si a momentelor amuzante pe care le-am petrecut impreuna cu baietii. Ne-am uitat si la cateva filme chiar, si am discutat politica; cateva fragmente mai haioase le-am si filmat. Zilele urmatoare voi face niste divx-uri si le voi uploada.

Primul concert in Roma a fost extraordinar. Locatia este foarte mare si am avut un public de 3000 de oameni. Fiind prima zi a turneului, a trebuit sa ne organizam astfel incat sa fim rapizi si eficienti cand urcam echipamentul Axxis pe scena, sa le dam jos la fel de rapid si sa le urcam in microbuz. I-am intalnit pe componentii GAMMA RAY si HELLOWEEN si primele mele impresii sunt urmatoarele: pe langa faptul ca sunt cu toii niste oameni minunati, am observat ca Sacha este foarte inalt, Weikat este mai tanar decat credeam, Marcus este un prieten pe care oricina l-ar indragi, Kai este amuzant iar restul trupei Gamma Ray arata ca niste criminali (hehe). Concertul AXXIS a fost impresionant, chiar Ana mi-a spus ca sunetul pe scena a fost mai bun decat s-ar fi asteptat, avand in vedere ca nu avesesera timp pentru probe de sunet si pricina unor intarzieri si nesincronizari. Cateva poze puteti vedea mai jos.

Fiti pregatiti pentru alte impresii in curand.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: