Cronica Magica si Axxis: Tour Report (3)

de Morrison

Cronica Magica si Axxis: Tour Report (3)


Am ajuns in Alcatraz, Milano, cu putina intarziere, pentru ca soferita noastra a facut o pauza de odihna pe drum si a uitat sa se trezeasca la timp. Asa ca am ajuns in oras cu oarecare intarziere si din nou GPS-ul nu ne arata adresa exacta a locatiei. Asa ca am incercat sa obtinem ajutor de la taximetristi, in ideea de a plati pe unul dintre ei sa mearga la acea locatie, si noi sa ne tinem dupa el cu microbuzul.

Din nefericire, niciunul dintre acestia nu a vrut sa isi asume o asemenea responsabilitate, din pricina marimii autocarului, ne-au spus ei. Totusi, cred ca pletele nostre au avut un rol important in luarea acestei deciziii de catre taximetristi. In sfarsit, cineva de la respectiva locatie a venit si ne-a luat, si am ajuns cu bine la sala unde trebuia sa aiba loc concertul.De data aceasta, niciuna dintre formatii nu a putut face probe de sunet, din cauza intarzierilor. Axxis si-au schimbat putin setlist-ul, astfel incat in loc de Blood Angel au cantat Little War, o piesa mai clasica care pare sa aiba mai mare impact asupra audientei. De data aceasta am avut ocazia sa ajung in fata scenei cu camera video a lui Berny si sa filmez trei piese. Berny a dezghetat publicul adresandu-li-se (sau cel putin incercand) in italiana. A tinut, si multimea a inceput sa se simta foarte bine. N-am avut in schimb timp sa fac poze, din pacate.

Ni s-a intamplat si o chestie haioasa, am intalnit zece romani care lucrau la Alcatraz ca ajutoare la carat echipamentul. Am avut o mica discutie cu ei, intrebandu-i fireste despre situatia dintre romani si italieni care este peste tot la stiri. Am avut cu mine o multime de flyere cu Magica, pe care ni le dadusera AFM, si, la fel ca data trecuta in Roma, le-am impartit publicului. Desi toate CD-urile pe care le aveam cu Magica erau contabilizate, nu am putut sa rezist tentatiei si i-am oferit unul lui Sacha de la Helloween.Suntem o adevarata armata metal! Si mai simt mandru sa spun "noi", aliniindu-ma celor care au lucrat in acest turneu. Este ca un mare motor rock'n'roll care functioneaza nonstop. Nu am mai vazut pana acum o echipa atat de mare lucrand perfect impreuna. Inca de la inceputul turneului, nu am vazut nici cea mai mica neintelegere intre doi oameni din echipa. Cu totii ne-au sprijinit foarte mult, si pentru mine este ca o poveste, care in loc de cavaleri si eroi ii are ca personaje pe Andy Derris, Kai Hansen si Bernard Weiss. Si in afara de asta, am avut ocazia sa imi petrec fiecare zi cu Andre Hilgers de la Rage.
Dietikon este o locatie draguta, bine organizata si utilata. Am facut cateva poze din concertul Axxis, si de asemenea am pozat echipamentul folosit in acest turneu. Mai multe vor veni in curand. Daca aveti unele cerinte vizavi de poze, mi le puteti cere pe adresa old77bat@yahoo.com. In aceasta seara plecam la Munchen pentru concertul de maine Axxis. Rock on si fiti pregatiti pentru mai mult!


Bat & Ana - Magica - www.magicaband.comDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: