Cronica Magica si Axxis: Tour Report (4)

de Morrison

Cronica Magica si Axxis: Tour Report (4)


Initial, 30 noiembrie ar fi trebuit sa fie o zi pe care sa o petrecem pe drum. Dar Harry a aranjat pentru Axxis un concert separat ca headlineri in Munchen. De data acesta, totul s-a petrecut intr-un club numit The Garage si a fost extraordinar pentru Axxis pentru ca locatia a fost intesata numai cu fani ai lor.Inainte de concert, eu, Ana, Rob, Marco si Uwe au avut putin timp sa ne plimbam prin oras. Am mers intr-un magazin de instrumente muzicale (evident) si am achizitionat ceea ce aveam nevoie pentru concert: curele, pene si corzi pentru chitara. Imediat dupa asta baietilor li s-a facut foame si ne-au convins pe mine si pe Ana sa mergem sa mancam la hulitul McDucknalds. Trebuie sa spun ca inainte credeam ca este un restaurant ingrozitor, dar acum mi-am schimbat parerea: este de-a dreptul un gunoi!Dupa ce am mancat (desi nu este tocmai cuvantul potrivit), am mers la un magazin cu haine excentrice (chestii rock si gothice), am cumparat cateva ciudatenii, dupa care ne-am indreptat spre locatia concertului, fiindca Harry ne-a sunat si ne-a spus sa ne grabim, pentru ca e deja 15.00 si este timpul sa aranjam scena.A venit repede si seara si concertul a inceput. Atmosfera a fost foarte ok, si Axxis s-au intalnit cu multi prieteni, si deopotriva cu cel mai mare fan club Axxis din Germania. Mi-a facut placere sa intalnesc fetele din fan club, care ne-au ajutat sa aranjam merchandise-ul si tot restul (mancare, bautura). Axxis au cantat 20 de piese, si la fiecare din ele au fost acompaniati de public. Berny este un adevarat showman, vorbind incontinuu cu publicul si facand mici glume, la un moment dat invitand chiar o fata din public sa urce pe scena (fata s-a dovedit a fi din Praga) si sa cante la tamburina pe varianta acustica a piesei Touch the rainbow. Super!

Lichtenfels a fost locul cu cele mai dragute cabine de proba. Este destul de ciudat ca in Germania nu exista conexiune wireless, dar in rest totul a fost minunat. Dani, stage managerul, este un tip de treaba si in timpul probelor de chitara dinaintea concertelor, am vazut ca se descurca binisor cu acest instrument. A fost haios ca atunci cand l-am intrebat daca face si el parte dintr-o trupa, a raspuns: Eh, cui ii pasa! Si de fapt, are dreptate.Cand faci parte din staff-ul Helloween, nimic nu prea mai conteaza. De data aceasta Axxis au cantat 45 de minute si publicul a raspuns foarte bine la setlist-ul lor.

Bat & Ana - Magica - www.magicaband.com

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: