Concert THE MAHONES in club Fabrica din Bucuresti

de Chaos Lore

Concert THE MAHONES in club Fabrica din Bucuresti


Jameson Live Music prezinta un concert irish-folk/punk-rock cu trupa The Mahones in data de 28 aprilie 2012, incepand cu ora 21:00, in Club Fabrica (Strada 11 iunie, nr. 50).

The Mahones sunt formatia favorita de irish punk a Canadei, care s-a format in 1990 intr-un Irish Pub din Kingston. Ideea a fost a irlandezului Finny McConnel si a mentorului sau Barry Williams care au vrut sa formeze un mix intre The Clash, The Pogues, The Who, Shane MacGowan and The Popes, The Waterboys, Husker Du, The Dubliners, Social Distortion si The Replacements, dar si un nume care sa rimeze cu The Ramones.

Dupa ce acest cocktail muzical a fost pus la punct, cu motto-ul lui Joe Strummer: „Give it all you’ve got, or forget about it”, au avut primul concert de St.Patrick’s Day si dupa totul s-a schimbat pentru ei. Au lansat opt albume: Draggin' The Days, Rise Again, The Hellfire Club Sessions, Here Comes Lucky, Paint The Town Red, Live At The Horseshoe, Take No Prisoners si The Irish Punk Collection si au fost in nenumarate turneuri care au inclus Europa, Scandinavia, Australia, America de Nord fiind vazuti ca Legendele punk-ului irlandez.

Au cantat pe aceasi scena cu The Dropkick Murphys, Shane MacGowan and The Popes, Billy Bragg, The Band, The Buzzcocks, D.O.A., Against Me, The Tragically Hip, The Damned, Blue Rodeo, Steve Earle, The Alarm, Sinead O'Connor, Flogging Molly, Spirit Of The West, The Dubliners, Christy Moore si chiar Van Morrison.

Odata cu lansarea noului album in 2010 “The Black Irish Album”, The Mahones au pornit intr-un turneu de aniversare a 20 de ani de existenta.

Evenimentul este prezentat de Jameson Romania in parteneriat cu Fabrica, iar pretul unui bilet de intrare este de 15 ron, in schimbul careia se primeste si o bautura Jameson. Accesul publicului in incinta clubului va fi posibil incepand cu ora 21:00. Biletele se vor gasi numai la intrarea in club, in ziua concertului.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook