MALEFICE au inregistrat o piesa alaturi de fotbalistul Marcus Hahnemann

de George Lazar

MALEFICE au inregistrat o piesa alaturi de fotbalistul Marcus Hahnemann


Jagermeister organizeaza un show numit "Ice Cold", in care trupele rock si diverse vedete se intalnesc pentru prima data intr-un studio si "sparg gheata" prin inregistrarea unei piese impreuna.


Cea mai recenta editie i-a pus fata in fata pe englezii de la Malefice si legenda fotbalului britanic, Marcus Hahnemann, in faimoasele Strongroom Studios din Londra.

Hahnemann, portarul nationalei americane si al echipei Everton, este un fan declarat al muzicii heavy metal dar aceasta a fost prima ocazie de a intra intr-un studio.

"A fost o zi fantastica. Am vrut sa merg acolo si sa vad doar cum sunt inregistrarile, cum se creaza o piesa. M-am simtit foarte bine," a declarat Hahnemann. "Sesiunea de inregistrari a mers foarte bine. A fost peste asteptari. Stiam ca Marcus va fi bun, dar a fost chiar mai bun decat am anticipat," a adaugat solistul Dale Butler.

Al treilea album de studio Malefice, "Awaken The Tides", a fost lansat in iulie 2011 via Metal Blade Records. CD-ul a fost inregistrat in studiourile The Face din Reading, iar partile de tobe au fost realizate la Fortress Studios din Londra. Toate piesele au fost mixate si masterizate de Justin Hill.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook