Concurs Manowar: cel mai metal outfit! (concurs incheiat)

de Chaos Lore

Concurs Manowar: cel mai metal outfit! (concurs incheiat)


Manowar isi raspalateste fanii care au cel mai metal outfit cu un pachet special! Tot ce trebuie sa faceti este sa va laudati cu cel mai tare outfit metal pe care il aveti. Detalii mai jos.

Premiul este un pachet format din tricou, EP Sons of Odin, bandana si patch Manowar.

Pentru a participa la concurs incarca pe contul tau de METALHEAD o poza cu cel mai metal outfit al tau si posteaza linkul ei intr-un comentariu mai jos, pana pe 23 noiembrie.

Organizatorii vor alege alaturi de noi cele mai tari costumatii metal, iar finalistii se vor prezenta in seara petrecerii de lansare a noului album Manowar, "The Lord Of Steel", celebrata pe 24 noiembrie in Fire Club din Bucuresti. Acolo vor fi votati de participantii la eveniment. Cel care este cel mai votat este desemnat castigatorul marelui premiu. Succes!


Evenimentul ce va marca, in Romania, lansarea celui de al doisprezecelea album Manowar fost reprogramat pentru sambata, 24 noiembrie. Seara dedicata regilor metalului va avea loc in clubul Fire, iar intrarea va fi libera. Cei care au chef sa petreaca pana in zori, pe riffurile MANOWAR, sa „infrunte” „The Lord Of Steel” sa se lase prada headbangingului si sa dea curs provocarilor - concurs, ce vor avea ca miza produse oficiale puse la dispozitie de trupa sunt asteptati in club, incepand cu ora 19.00

Release party-ul se inscrie intr-o serie de manifestari organizate in intreaga lume, pentru a celebra lansarea celui de al doisprezecelea album de studio MANOWAR. Evenimente similare au avut deja loc in Brazilia, Italia, Anglia, Germania si Ungaria, iar pana la finalul anului momentul va fi marcat si in alte tari.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook