Manowar - Album Nou Live

de Morrison

Manowar - Album Nou Live
Noul album dublu live de la Manowar, Gods of War Live, va fi lansat pe 6 iulie 2007. Acest material de peste doua ore contine intreg setlist-ul din turneul "Demons, Dragons and Warriors Tour 2007", care include piese ca "The Oath", "Mountain", "Warriors Of The World", "The Gods Made Heavy Metal" si cateva trackuri de pe noul album, "Gods of War".

Puteti vedea coperta acestui album aici.

Un nou interviu cu liderul trupei Manowar, Eric Adams, realizat pe 19 aprilie 2007, a fost postat online si poate fi ascultat aici. Adams discuta despre ultimul album Manowar, "Gods of War".

Videoclipul trupei Manowar pentru piesa "Die for Metal" a fost postat online si poate fi urmarit aici. Cateva fragmente din videoclip au fost filmate pe 24 februarie 2007, in Bichum, Germania, in timpul petrecerii de lansare a noului album, "Gods of War". In afara de fani, in videoclip apare si actorul german Tim Sander.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook