Manowar continua turneul mondial si revin in America de Sud

de Buvnitz

Manowar continua turneul mondial si revin in America de Sud

Death To Infidels World Tour 2010 merge mai departe! Dupa cele 10 concerte care au zguduit Germania in luna ianuarie, trupa se pregateste din nou de drum.

Manowar au anuntat oficial ca vor reveni in Brazilia si Argentina, dupa 12 si respectiv 14 ani de la ultimul concert sustinut acolo. Trupa se va afla pe pamant sud american in luna Mai, urmatoarele date fiind confirmate:


Vineri 7 mai 2010: Brazilia, So Paulo
Sambata 8 mai 2010: Brazilia, Rio de Janeiro
Duminica 9 mai 2010 – Brazilia, Belo Horizonte
Miercuri, 12 mai 2010, Argentina, Buenos Aires
Vineri 14 mai 2010, Chile, Santiago

In luna iunie trupa MANOWAR revine in Europa si va canta, in calitate de invitat special, la trei dintre editiile festivalului Sonisphere:


23 iunie: Sonisphere Bulgaria, Sofia – Stadionul Vasili Levski
25 iunie: Sonisphere Romania, Bucuresti – Romexpo
26 iunie : Sonisphere Turcia, Istambul - Stadionul Besiktas nn

In luna iulie asaltul european va continua: pe 11 iulie, in Tolmin Slovenia are loc Festivalul Magic Circle@Metalcamp. Aici, pe langa show-ul MANOWAR, cei prezenti vor avea parte si de activitati de divertisment si sesiuni de autografe.


Apoi, ziua de 16 iulie ii va gasi pe cei de la MANOWAR in Cehia, unde vor fi cap de afis la Masters of Rock Festival.

Pe 4 septembrie va fi randul fanilor din Ukraina si tarile invecinate sa se bucure, pentru ca regii metalului vor urca pe scena Festivalului Global East.


Iar anul este inca departe de a se incheia. Vizitati www.manowar.com, www.magiccirclemusic.com si www.magiccirclefestival.com pentru detalii si noutati.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook