Noul EP Manowar poate fi comandat online

de Astaroth Priestess

Noul EP Manowar poate fi comandat online

Cel mai nou material discografic al trupei Manowar, “Thunder In The Sky”, poate fi acum comandat accesand link-ul de mai jos:

Magic Circle Music - Store

Produsul este disponibil in doua versiuni, ambele fiind editii limitate.

"Thunder In The Sky" - Festival Edition (doua discuri)


Editia aceasta se gaseste in format digipack, in ambalaj slim. Primul disc cuprinde piesele Thunder In The Sky", "God Or Man", "Let The Gods Decide", "Father" (engleza), "Die With Honor", si remake-ul clasicei "The Crown and The Ring". Pe al doilea disc se gasesc cele 15 variante ale piesei “Father”, in limbile germana, italiana, maghiara, romana, bulgara, norvegiana, spaniola, franceza, greaca, turca, poloneza, japoneza, croata, portugheza, si finlandeza.
Doar pentru o perioada limitata, “Thunder In The Sky” – Festival Edition va fi expediat impreuna cu un suvenir surpriza, oferit de Magic Circle Music.

"Thunder In The Sky" - Deluxe Edition (doua discuri)

Editia Deluxe include un booklet de 50 pagini, si este disponibil tot in format Digipack. Booklet-ul cuprinde, pe langa versurile pieselor, si povestea ce se afla in spatele fiecarui cantec, scrisa in exclusivitate pentru acest produs, de autorul german de bestseller-uri, Wolfgang Hohlbein. Cantecele si naratiunile dezvaluie momente cheie din „The Asgard Saga” .
Cele doua discuri au acelasi track-list ca si editia de festival a EP-ului.

Thunder In The Sky” este primul capitol muzical din “The Asgard Saga”, aventura multimedia elaborata de MANOWAR si cel mai bine vandut autor german de literatura fantasy, Wolfgang Hohlbein. Actiunea Sagai Asgardului este centrata in jurul lui Thor, zeul tunetului, si ofera o perspectiva noua si captivanta asupra mitologiei nordice. Fiecare piesa de pe EP intruchipeaza muzical un moment insemnat din desfasurarea plina de suspans a Sagai. Pentru mai multe informatii accesati link-ul de mai jos:

http://www.asgard-saga.comDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook