Scott Columbus confirma plecarea sa din Manowar

de Buvnitz

Scott Columbus confirma plecarea sa din Manowar

Desi inca apare pe site-ul Manowar drept membru oficial, tobosarul Scott Columbus nu mai face parte din trupa. Intr-un interviu pentru revista Classic Rock, Columbus discuta despre plecarea sa din Manowar si colaborarea cu chitaristul Ross The Boss.

In ultimii doi ani Manowar ameninta cu lansarea unui nou album si pentru a 'masca' amanarea constanta grupul a lansat chiar si un EP inregistrat in 15 limbi diferite.

'Nu mai fac parte din Manowar, nu stiu de ce poza mea inca apare pe site-ul oficial.' declara acesta.

'Am renuntat la Manowar in aprilie 2008 cand eu si DeMaio nu ne-am inteles in legatura cu anumite probleme. De fapt nu am gasit o cale de rezolvare. Am avut o cariera minunata alaturi de Manowar, nu regret nimic iar viata merge mai departe.'

'Spun doar ca despartirea a fost una de natura personala, muzicala si financiara.'

'Cat despre noul album Manowar, eu nu am contribuit deloc pentru el. Sunt plecat de doi ani, nu am intrat in studioul lor.' incheie acesta.

In luna iunie trupa MANOWAR revine in Europa si va canta, in calitate de invitat special, la trei dintre editiile festivalului Sonisphere:

Cumpara Bilete la Sonisphere - Click Aici



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter



Zi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook