Bilete la MARDUK disponibile din 11 septembrie

de Morrison

Bilete la MARDUK disponibile din 11 septembrie
Biletele pentru concertul legendei suedeze black metal Marduk vor putea fi achizionate la pretul de 45 RON, incepand cu data de Marti 11 septembrie de la Magazinul Muzica din Bucuresti !

Din cauza numarului considerabil de e-mailuri primite, ne-am hotarat ca pentru fanii din provincie care doresc sa ajunga la concertul MARDUK din data de 22 septembrie de la Preoteasa, si sa prinda bilete la pretul de 45 RON, sa anuntam o adresa oficiala unde acestia pot face rezervari.

Aceasta este rezervari.marduk@gmail.com ! Va rugam sa specificati orasul, numele complet si numarul de rezervari dorite ! Puteti face rezervari pana la data de 20 septembrie, iar biletele le puteti ridica cu buletinul de la intrare.

Va reamintim ca biletele vor aparea in zilele urmatoare, iar bucurestenii le pot cumpara din locatiile clasice (le vom anunta si pe acestea). Asa ca acest e-mail pentru rezervari este doar pentru fanii din provincie !


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook