Cele mai asteptate albume ale inceputului de an - Part I

de Cristi Nedelcu

Cele mai asteptate albume ale inceputului de an - Part I


Marduk - Frontschwein - 19 Ianuarie

Primul album important al acestui an vine de la Marduk. Frontschwein va fi lansat in Europa pe data de 19 Ianuarie. Pana in prezent formatia a facut disponibile pentru public doua piese:

Rope of Regret: - soundcloud.com/Marduk/RopeOfRegret

Wartheland: - soundcloud.com/Marduk/Wartheland

Marilyn Manson - The Pale Emperor - 20 Ianuarie

Artistul isi va lansa al noulea album pe data de 20 Ianuarie. "Third day of a seven day binge" este una din piesele de pe noul album facute disponibile de Manson pentru public.


Hate - Crusade:Zero - 25 Ianuarie

Formatia de death metal din Polonia va avea lansarea albumui Crusade:Zero pe 25 Ianuarie. Acestia au scos deja un videoclip pentru piesa "Valley of Darkness" pe care il puteti viziona mai jos.


Napalm Death - Apex Predator - Easy Meat - 26 Ianuarie

Celebra formatie de grindcore isi va lansa al 15-lea album de studio pe 26 Ianuarie. De asemenea si ei au facut disponibila o piesa catre public.

Cesspits - https://soundcloud.com/centurymedia/napalm-death-cesspits

Venom - From The Very Depths - 27 Ianuarie

La o zi dupa lansarea celor de la Napal Death, britanicii de la Venom isi lanseaza si ei al 14 album de studio. Venom a lansat deja un clip pentru piese Long Haird Punks care poate fi urmarit mai jos.


Blind Guardian - Beyond The Red Mirror - 30 Ianuarie

Al 10-lea album al germanilor de la Blind Guardian va fi lansat pe 20 Ianuarie. Mai jos puteti urmari teaser-ul oficial al noului material discografic.


Ensiferum - One Man Army - 20 Februarie

Al saselea album al finlandezilor de la Ensiferum va fi lansat pe 20 Februarie. Momentan acestia nu au facut public nici un single, insa membrii au declarat ca este cel mai bun material discografic al trupei de pana acum.

Carach Angren - This Is No Fairytale - 23 Februarie

Carach Angren este o formatie in crestere iar fanii black metal-ului asteapta cu nerabdare ziua de 23 Februarie cand noul lor album va fi lansat. Mai jos puteti urmari videoclipul piesei "There's No Place Like Home" realizat de Costin Chioreanu.


Negura Bunget - Tau - 25 Februarie

Cea mai cunoscuta formatie de metal din Romania isi lanseaza albumul la sfarsitul lunii Februarie. Pana atunci puteti viziona videoclipul piesei "Curgerea Muntelui", al patrulea track de pe Tau.


Enslaved - In Times - 6 Martie

Inceputul lunii Martie ne va aduce cel de al 13-lea album de studio al celor de la Enslaved, album ce va contine 6 piese pentru un total de 53 de minute.

Moonspell - Extinct - 15 Martie

Portugezii de la Moonspell lanseaza albumul cu numarul 11 in luna Martie, iar pana atunci puteti asculta single-ul "The Last Of Us", a 6-a piesa de pe viitorul material discografic.


Nightwish - Endless Forms Most Beautiful - 27 Martie

Primul album al formatiei alaturi de noua solista Floor Jansen va fi lansat la finalul lunii Martie, fiind in acelasi timp primul album fara tobosarul Jukka Nevelainen. Mai jos puteti urmari un "Making of" al viitorului album.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook