MARDUK : Noi detalii despre concert

de Morrison

MARDUK : Noi detalii despre concert
Am primit in sfarsit noi detalii despre concertul Marduk din Romania.

Trebuie sa admit ca exista niste probleme. Nu intru in amanunte pentru ca nu le cunosc. Stiu doar ca agentia care trebuia sa organizeze turneul balcanic MARDUK nu si-a indeplinit obligatiile financiare si tehnice pe care si le-au asumat contractual. In aceste conditii, MARDUK si-au reziliat contractul, in urma unor nereguli legate de concertul din Cracovia, Polonia.

IMPORTANT: Toti promoterii din Balcani care s-au angajat ca vor face concert MARDUK in tara de origine inclusiv noi -, lupta in continuare pentru ca recitalurile MARDUK sa aiba loc la datele stabilite. Am discutat la telefon, ieri seara si in aceasta dimineata, cu Morgan (chitaristul), care incearca sa-si induplece colegii sa vina in Balcani in termenii stabiliti anterior.

Daca va reusi sau nu, ramane de vazut. "Toata trupa este obosita si toti sunt suparati pentru ca nu am avut sculele pe care le-am cerut, n-am avut nici macar inginer de sunet la locatii, nu am avut o cazare decenta si multe altele", citez din memorie cam ce-a spus Morgan.

Aceasta este si cauza pentru care nu am pus inca in vanzare biletele pentru acest concert. Tocmai in ideea in care, daca se anuleaza sau se amana, sa nu fim pusi in situatia de a pune oamenii pe drumuri, ca sa-si recupereze banii, sa nu facem diverse hartzoage ptr administratia financiara etc etc.

Noi suntem pregatitit: am platit chiria salii, am platit avans ptr instalatia de sunet, am inchiriat camere la hotel, am cumparat bautura Smile

La fel ca multi dintre voi, asteptam un rezultat, pozitiv sau negativ.

KRUDD Promotions & Booking, METALHEAD si Rock Your Mind


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook