MARDUK in Romania - Detalii Oficiale

de Morrison

MARDUK in Romania - Detalii Oficiale
In data de 22 septembrie de la ora 19:30 la Sala Preoteasa din Bucuresti, legenda Black Metal suedeza Marduk [biografie]! O trupa cu peste 15 ani de activitate si 10 release-uri discografice, a socat dar in acelasi timp a imbogatit scena metal internationala.

Ultimul lor album, ROM 5:12, a fost notat de mai toate publicatiile de profil cu note maximale.

Citeste cronica acestui album aici.

In deschidere vor canta trupele Koldbrann si Masse Mord .


Marduk

Biletele costa 45 de lei pana in ziua concertului si 65 de lei in ziua concertului si vor putea fi achizitionate din punctele de vanzare clasice. Acestea se pot gasi incepand cu data de 11 septembrie la Magazinul Muzica din Bucuresti.

Din cauza numarului considerabil de e-mailuri primite, ne-am hotarat ca pentru fanii din provincie care doresc sa ajunga la concertul MARDUK din data de 22 septembrie de la Preoteasa, si sa prinda bilete la pretul de 45 RON, sa anuntam o adresa oficiala unde acestia pot face rezervari.

Aceasta este rezervari.marduk@gmail.com ! Va rugam sa specificati orasul, numele complet si numarul de rezervari dorite ! Puteti face rezervari pana la data de 20 septembrie, iar biletele le puteti ridica cu buletinul de la intrare.MARDUK
www.marduk.nu
www.myspace.com/truemarduk

Componenta:

Morgan Stenmeyer Hakansson - chitara
Magnus Andersson - bas
Mortuus - voce
Lars Brodderson - tobe

Discografie:

Dark Endless
Those of the Unlight
Opus Nocturne
Heaven Shall Burn...
Nightwing
Panzer Division Marduk
La Grande Danse Macabre
World Funeral
Plague Angel
ROM 5:12


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook