Scandal intre securitate si public la un concert Marduk din Los Angeles

de Buvnitz

Scandal intre securitate si public la un concert Marduk din Los Angeles

Fanii Marduk au fost atacati cu un spray paralizant de un membru al fortelor de securitate dupa ce un individ a incercat sa dea foc unui exemplar din Biblie.

Evenimentul a avut loc in Los Angeles in seara de 4 decembrie.

Imediat dupa Marduk au parasit scena, la fel si fanii, multi din ei sufocati de pulverizari. Concertul nu a fost anulat insa a fost nevoie de o pauza de circa 10 minute insa trupa a protestat la reactia fortelor de securitate.

Dupa cum am anuntat, MARDUK, VADER, Mastic Scum si Sinate vor sustine doua concerte in Romania, pe data de 13 Ianuarie 2010 la Cluj-Napoca, respectiv 14 Ianuarie 2010 la Bucuresti (Studio Martin).

In ceea ce priveste evenimentul din Cluj, s-a renuntat la locatia anuntata initial (clubul Alegria), acesta urmand a avea loc in Irish & Music Pub (strada Horea nr. 5).

Ambele concerte vor incepe la ora 19:00. Detaliile legate de bilete vor fi transmise pana la sfarsitul acestei saptamani.

Concertele fac parte din turneul Funeral Nation Tour ce promoveaza ultimul material al suedezilor (“Wormwood”) lansat in Septembrie 2009, turneu care are ca invitat special masinaria poloneza intitulata Vader!!
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook