Conflict intre Marilyn Manson si chitaristul Limp Bizkit

de cristina_n

Conflict intre Marilyn Manson si chitaristul Limp Bizkit

Marilyn Manson l-a criticat foarte dur pe fostul sau chitarist de turneu, Wes Borland, pentru decizia acestuia de a se alatura din nou celor de la Limp Bizkit.

Uneori, in timp ce urinez, ma intreb urmatorul lucru: de ce s-a intors la Limp Bizkit? Mi-a spus ca nu ar mai vrea niciodata sa se intoarca de unde a plecat. daca motivul pentru care a facut-o sunt banii, eu as prefera sa rulez o bancnota de 5 dolari si sa mi-o bag pe canalul uretral. Mai bine mi-as da foc la penis decat sa ma alatur unei trupe pe care o urasc, spune Manson.

La randul sau, Wes Borland a raspuns ca, desi il iubeste foarte mult pe Marilyn Manson, nu s-a simtit niciodata in trupa acestuia ca acasa.

"Marilyn Manson este una dintre cele mai originale si inteligente persoane pe care le cunosc. Dar acolo pe scena este mai degraba un singur artist, Marilyn Manson, decat o trupa. Limp Bizkit este o trupa".

Trupa Limp Bizkit vine pentru prima data in Romania la festivalul Rock the City ce va avea loc in 28 iunie, pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti. Eveniment organizat de Marcel Avram si D&D East Entertainment.

Biltele se gasesc online pe Eventim.ro la pretul fix de 130 de lei.

METALHEAD.ro anuntase un concert Limp Bizkit in Romania inca de la inceputul acestui an.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: