JOHNNY DEPP a cantat alaturi de MARILYN MANSON (video)

de Buvnitz

JOHNNY DEPP a cantat alaturi de MARILYN MANSON (video)


Celebrul actor Johnny Depp a urcat pe scena alaturi de Marilyn Manson in cadrul rectialului sustinut la ceremonia Revolver Golden Gods Awards desfasurata in data de 11 aprilie in Los Angeles.

Depp a cantat alaturi de Manson piesele The Beautiful People si Sweet Dreams (Are Made Of This). O filmare poate fi urmarita mai jos.

Cei doi s-au imprietenit dupa ce s-au intalnit la filmarie serialului original "21 Jump Street", unde Manson avea un rol de figuratie.

"El a cantat la tobe si la chitara principala, iar eu am cantat la chitara si am cantat. Este o piesa bonus pe noul meu album, iar videoclipul ne va prezenta probabil pe noi doi privindu-ne unul pe altul intr-o oglinda", a mai spus Manson.

Actorul a mai avut astfel de colaborari - a cantat la un moment dat cu Alice Cooper si alta data cu Oasis. Depp activeaza si in trupa P, alaturi de basistul Flea de la RCHP, Steve Jones de la Sex Pistols si Gibby Haynes de la Buthole Surfers.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook