Marilyn Manson: Imi place Lady Gaga, nu si muzica ei

de Chaos Lore

Marilyn Manson: Imi place Lady Gaga, nu si muzica ei


Marilyn Manson a spus intr-un interviu acordat recent ca desi o admira pe Lady Gaga, nu reuseste sa indrageasca muzica ei.

Cei doi au colaborat la un remix din 2009 al piesei ei "Love Game", insa muzica lui Lady Gaga nu este ceva despre care poate spune cu mana pe inima ca ii place.

"Imi place ce inseamna Gaga per total. Nu prea reusesc sa indragesc muzica ei. Nu e stilul de muzica pe care il ascult eu, desi ascult o gramada de muzica din zona aceea. Imi place Kylie Minogue uneori - imi plac o gramada de chestii neobisnuite, imi place Justin Timberlake mai mult decat Lady Gaga, doar muzical vorbind", a spus cantaretul.

Manson este de parere ca Gaga este un lucru bun pentru muzica pop, insa ca a incercat prea tare sa se mentina in atentia publicului cu schimbarea ei constanta de look.

"Am prins ideea generala, ce face ea acolo si apreciez asta. Nu cred ca este un lucru rau, ci cred ca e un lucru bun. In acelasi timp, eu nu incerc sa am un look diferit in fiecare moment deoarece este mai efemer", a completat Manson. "Oamenilor le place sa se identifice cu un singur lucru. Nu sunt eu cel care sa o critice, deoarece cu siguranta ceea ce face are succes. Nu este exact ceea ce as asculta de bunavoie, dar asta nu inseamna ca nu imi place de ea".

Rob Zombie si Marilyn Manson sunt headlineri ai festivalului "Twins of Evil", care va trece prin SUA si Europa. Acestui turneu i se va alatura si John Davis, solistul Korn, cu proiectul sau personal J Devil, un proiect de DJ pe care il numeste "anticristul EDM-ului". Cei trei promit show-uri cu elemente de teatru, roboti animatronici, pirotehnice si proiectii inspaimantatoare.

Marilyn Manson se afla actualmente intr-un turneu de promovare pentru cel mai nou album al sau, "Born Villain", lansat in mai 2012.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook