Marilyn Manson in ROMANIA

de Morrison

Marilyn Manson in ROMANIA
Una din cele mai celebre si controversate vedete ale showbizului Marilyn Manson vine in Romania. Marilyn va canta in cadrul BESTIVAL 2007, un eveniment pus la cale de Emagic Entertainment. Festivalul se va desfasura intre 30 iunie si 1 iulie in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti.

B'ESTIVAL este primul festival romanesc organizat dupa exigente internationale: mai multe scene, artisti internationali si foarte multa distractie.

Marilyn Manson - vedeta rock autoproclamata "Anticrist-ul Superstar" lucreaza in prezent la cel de-al saselea album de studio, "Eat Me, Drink Me" care va aparea in cursul acestui an.

Pe numele lui adevarat Brian Hugh Warner, Marilyn Manson a avut drept surse de inspiratie pentru alegerea pseudonimului pe actrita Marilyn Monroe si pe criminalul in serie Charles Manson, considerati in America drept cea mai iubita si, respectiv, cea mai detestata persoana.

Considerat de fani un militant pentru libertatea de exprimare, dar denuntat de restul lumii, Marilyn Manson si-a asigurat pozitia in fruntea topurilor bazandu-se pe show-uri controversate, versuri scandaloase si, evident, o muzica bine produsa.

Il vedem vara asta in carne si oase la Romexpo, la prima editie a B'ESTIVAL.

tiberiu crisan, bestmusicDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook