Marilyn Manson, interviu cu Larry King (video)

de Buvnitz

Marilyn Manson, interviu cu Larry King (video)


Marilyn Manson a fost recent intervievat de legendarul Larry King, conversatia fiind disponibila pe Ora.tv.

Fragmente pot fi urmarite mai jos.

Manson isi promoveaza cel mai nou album intitulat Born Villain, disc ce a debutat pe locul 10 in Billboard 200 cu peste 38.000 de unitati vandute.

Artistul declara despre acest album ca "(...) a fost inspirat din masacrul de la Liceul Columbine din 1999, SUA, cand doi elevi ar fi ucis alti 12 elevi si un profesor."

"Titlul albumului (n.a. Born Villian), este unul perfect pentru album si ma reprezinta. Este o chestiune de natura si de evolutie personala. Sunt oamenii invatati sa devina rai sau prezentati de catre altii ca fiind ticalosi ca in cazul meu."

Referitor la noul album, artistul a declarat: 'Daca totul e ok atunci oamenii n-au de ce sa fie interesati...daca e deprimant nu te inspira. Asa ca am vrut sa inregistrez un album care va trezi ceva in acesti oameni.' declara artistul.

'L-am ascultat impreuna cu prieteni. Unii din ei n-au ascultat niciodata muzica mea sau nu le-a placut niciodata ce cant. A fost o provocare si iubesc provocarile. Uitasem cat de mult imi plac.'Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: