Marilyn Manson se alatura distributiei show-ului Once Upon a Time

de Ana-Maria Gavrila

Marilyn Manson se alatura distributiei show-ului Once Upon a Time


Calatoria intunecata catre Neverland din cadrul show-ului "Once Upon a Time" a devenit si mai infricosatoare, acum ca un dublu malefic al lui Peter Pan intra in peisaj in persoana lui Marilyn Manson. ABC au confirmat faptul ca starul se va alatura distributiei spectacolului in noiembrie, fiind vocea personajului Shadow.

"Am fost dintotdeauna mari fani ai lui Marilyn Manson", au declarat creatorii si producatorii show-lui, Eddy Kitsis si Adam Horowitz pentru Rolling Stone. "Am vrut sa distribuim pe cineva a carui voce are abilitatea de a-ti face pielea gaina."

In acest sezon din "Once Upon a Time", Emma, Rumpelstiltskin, Regina, Captain Hook si restul personajelor din Neverland pornesc in cautarea lui Henry, in timp ce se lupta cu maleficul Peter Pan. Cu vocea lui Marilyn Manson in show, producatorii spera ca spectatorii vor fi terifiati cum se cuvine.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: