Marilyn Manson si masacrul din SUA

de Morrison

Marilyn Manson si masacrul din SUA
Marilyn Manson se teme sa nu fie gasit tap ispasitor pentru masacrul care a avut loc luni la Virginia Tech, asa cum s-a intamplat in aprilie 1999, cand un eveniment similar a avut loc la liceul Columbine din Colorado.

Compozitorul si interpretul melodiei `The Antichrist Superstar` isi face griji ca muzica sa va fi din nou luata in discutie, deoarece multi oameni cauta pe cineva pe care sa-l invinuiasca pentru moartea celor 33 de persoane din campus.

Intr-un interviu acordat radio BBC seara trecuta Marilyn Manson a declarat: `Am privit acest eveniment la fel cum l-am privit si pe cel de la Columbine cand a avut loc, si singurul lucru pe care l-am facut a fost sa aflu ca s-a intamplat, la fel ca toti ceilalti oameni. Columbine a fost ceva neasteptat si numele meu a fost bagat in asta, iar acum nu m-ar surprinde daca as auzi ca sunt implicat din nou`.

In 1999, familiile elevilor liceului Columbine au spus ca muzica dark a lui Marilyn Manson i-a incurajat pe tinerii sai fani sa initieze un masacru in institutia scolara.

Luni (16 aprilie) dupa aproape 8 ani de la intamplarea din Colorado a avut loc la Virginia Tech un nou mascaru, cel mai mare din istoria moderna a Americii, in urma caruia au rezultat 33 de morti.

Marilyn Manson isi va aduce muzica dark si in Romania pe data de 1 iulie, la B`Estival.

Bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook