Se filmeaza un documentar despre noul album Marilyn Manson?

de Chaos Lore

Se filmeaza un documentar despre noul album Marilyn Manson?


Se vehiculeaza ca actorul Shia LaBeouf din "Transformers" filmeaza un documentar despre realizarea noului album Marilyn Manson.

Shia a discutat in cadrul unei emisiuni televizate despre ultima sa intalnire cu Manson: "Este un tip dulce. Este o fiinta umana excentrica. Traieste in West Hollywood, deasupra unui magazin de bauturi alcoolice. Nu exista becuri in camera. Sunt niste usi metalice mari... iar el iese dintr-o camera in kimono, intr-un kimono mare si roz. E ca un fel de barlog. Fara lumini, trebuie sa iti folosesti telefonul ca sa luminezi sa poti vedea ceva. Ne-am uitat la filme o perioada si am discutat despre ce fel de visualuri vrea pentru noul album... lucruri excentrice, lucruri pe care nu le pot spune acum, ca este o emsiune matinala".

Marilyn Manson a publicat luna trecuta un teaser pentru "o piesa nepublicata si fara titlu", pe care il puteti urmari mai jos.

Albumul cu numarul opt al artistului urmeaza sa apara spre finalul acestui an sub Cooking Vinyl Records.

I am among no one (excerpt from an undisclosed song with an unreleased title) from Marilyn Manson on Vimeo.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook