Un duo cel putin straniu: Marilyn Manson intr-un proiect alaturi de rapperul Kevin McCall

de Ana-Maria Gavrila

Un duo cel putin straniu: Marilyn Manson intr-un proiect alaturi de rapperul Kevin McCall


“Rock & Soul” se vrea a fi un nou gen pe scena muzicala. Ideea apartine rapperului si compozitorului Kevin McCall, care lucreaza in prezent alaturi de Marilyn Manson la un nou proiect. Kevin McCall promite sa dezvaluie in curand ceva mai multe detalii.

Proiectul "Rock & Soul" al duo-ului McCall/Manson va atrage cu sigutanta atentia publicului, mai ales ca stilul celui care a compus piese precum “The Beautiful People” sau “Coma White” este atat de diferit fata de cel al lui McCall, care a colaborat pana in prezent cu nume precum Chris Brown (“Deuces”), Keri Hilson (“One Night Stand”), Diddy sau Joe Jonas.

Poze Poze Rock Diverse -

McCall incearca astfel sa ajunga la un public cat mai diferit: "Nu stii niciodata ce functioneaza. Cred ca atunci cand incerci sa gasesti o formula magica din care sa rezulte un hit, incepi usor-usor sa pierzi", explica McCall. "Eu incerc pur si simplu sa fac lucrurile asa cum le simt, sa gasesc o varianta cu care fiecare poate relationa, indiferent de rasa sau varsta. Cred sincer ca atunci cand compui o piesa pe care copiii o asculta si care place pana si bunicii tale, acoperind pe parcurs si celelalte goluri, ai dat lovitura!"

Mai jos puteti urmari o inregistrare cu Marilyn Manson lucrand in studio alaturi de Kevin McCall:Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: