MASTERPIECE (tribute Metallica) anunta o schimbare in componenta!

de Andreea Gherfi

MASTERPIECE (tribute Metallica) anunta o schimbare in componenta!


In locul lui Ady Taiko (tobe), dupa multe cautari a fost gasit omul potrivit, in persoana lui Gabi Petrean. Implicarea lui Ady in alte proiecte relevante pentru el, a facut necesara cooptarea unui nou baterist. De comun acord, baietii decid sa mearga mai departe cu noul baterist Gabi, care mai este membru si in formatia SCARS of a STORY, o trupa de Metalcore/Post-Hardcore din Cluj-Napoca.

"Ii dorim succes lui Ady in tot ceea ce face si ii uram bun venit lui Gabi, cu multe concerte alaturi de Masterpiece!"

Urmatoarele concerte unde ii putem vedea pe baietii de la MASTERPIECE:

Brasov - club Rockstadt - vineri, 6 mai, impreuna cu Protonyk si in Bucuresti la Romexpo - Hey Day- Fest - duminica, 29 mai

O filmare cu Gabi alaturi de Masterpiece puteti urmari aici:

https://www.facebook.com/METALHEADRomania/videos/10156782259070032/

1.Despre MASTERPIECE

Trupa MASTERPIECE este PRIMA formatie tribut METALLICA din Romania. Trupa este alcatuita din membrii cu o vasta experienta muzicala, fiecare cantand si in diferite trupe consacrate din tara. Inca de la inceput s-a bucurat de succese obtinute in concerte si festivaluri atat in Romania cat si in Ungaria unde in 2009 a sustinut un turneu in colaborare cu trupa maghiara Nimfonia ( tribut Nirvana). Azi MASTERPIECE este in continua urcare promitand fanilor trupei Metallica si nu numai show-uri de inalt nivel profesional.

2. Membrii

Andy Ghost-voce(ALTAR, ex-Asalt, ex-Certainty, ex-Awana, ex-Asaf, ex-Shekinah)

Szabi-chitara(VOICES OF SILENCE, ROSPERA(Transilvania Rock Opera)

Dorin-chitara(VESPERA, ex VOICES OF SILENCE, ex ABCD)

Liviu-chitara bas (ex HUNGRY FOR HEAVEN, ex CASH,ex-She-Wolf, ex-C.U.G.)

Gabi -tobe (SCARS of a STORY)

Fosti membrii:

Ady Taiko-Tobe

OQ-chitara

Nimrod - chitara

Levi - tobe

3. Repertoriu (ordine alfabetica):

01. Am I evil

02. Creeping Death

03. Die My Darling

04. Enter Sandman

05. Fade To Black

06. For Whom The Bell Tolls

07. Fuel

08. Harvester Of Sorrow

09. Holier Than Thou

10. Last Caress

11. Master Of Puppets

12. Nothing Else Matters

13. One

14. Sad but true

15. Seek and destroy

16. So what

17. Until it sleeps

18. Wherever I may roam

19 .Whiplash

20. Whiskey in the jar

21. The memory remains

22. The Four Horseman

23. Turn the page

... de asemenea si piese surpriza precum (Megadeth, Anthrax, Slayer-The Big 4)

METALLICA sunt regii incoronati ai muzicii metal, sunt cei care au reusit sa combine sound-ul agresiv cu o melodicitate aparte, viteza si virtuozitatea cu tehnica muzicala, versurile si mesajele adanci cu refrenele usor de retinut. Au inregistrat sute de piese, au sustinut mii de concerte, au miscat milioane de inimi, este de netagaduit ca au lasat o amprenta eterna in istoria muzicii universale. Au facut asta de-a lungul a trei decenii, au modelat generatii intregi de ascultatori dar si de muzicieni, au inspirat nenumarati oameni de pe intrega planeta. Dupa 30 de ani trupa Metallica inca este aici si este o prezenta extraordinara, o "entitate" plina de energie si dinamism. In concluzie: Metallica is the Metal MASTERPIECE! (Andy Ghost)

"Masterpiece este un grup menit a-ti taia respiratia! Cine se mai gandea la altceva decat la ceea ce se petrecea pe scena? Pana si comerciantii, fiind mai putin solicitati decat oricand pe perioada festivalului, au venit in fata scenei, sa vada ceea ce orice metalist roman ar trebui sa vada: super-show-ul marca Masterpiece!"Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: