Brutal Fest 3 in bar Hand din Iasi

de Chaos Lore

Brutal Fest 3 in bar Hand din Iasi


MetalSupport va invita Duminica, 17 aprilie, la Brutal Fest Iasi 3. Locatia: Bar Hand, Bd. Stefan cel mare Nr 14, Et 2, Iasi. Accesul se poate face incepand cu ora 19.00, ora de acces pentru public, iar concertul incepe de la ora 22:00 fix.

Trupele participante sunt:

Mastic Scum
Necrovile
Vile Obsession
Boratorii
P.O.V.
Merkes


Bilet: 15 Lei, acesta putand fi achizitionat in seara concertului la intrarea in club.

Mastic Scum

http://www.myspace.com/masticscum

Mastic Scum este una din trupele cu istorie din scena metalului austriac, fiind infiintata in 1992. Inspirata de stilurile Death si Hardcore de la inceputul anilor 90, trupa a dorit intotdeauna sa creeze un nou gen muzical din combinarea mai multor stiluri. Ultimul album “Dust “, lansat spre sfarsitul anului 2009 a fost foarte bine primit atat de critici cat si de fanii stilului. In 2010 formatia a fost nominalizata in cadrul concursului Amadeus Austrian Awards la sectia Hard and Heavy. De la ultima lor aparitie in Romania, in cadrul turneului “Funeral Nation Tour” alaturi de Vader si Marduk, Mastic Scum au schimba usor formula, avandu-l pe Alexander Schmid ca noul basist.

Necrovile
Necrovile ">http://www.myspace.com/necrovile

Necrovile este una dintre cele mai apreciate trupe de brutal death metal din partea estica a Europei. Trupa a semnat in 2009 cu United Guttural Records (USA), label binecunoscut pe segmentul brutal death metal, in acelai an aparand primul album al trupei, "The Pungency of Carnage". Necrovile a efectuat pana in prezent 5 turnee europene, a cantat in nenumarate concerte si festivaluri de gen, alaturi de nume mari precum: Suffocation, Vader, Nile, Napalm Death, Lividity, Grave, Master, Sepultura, Dark Funeral, Belphegor, Obscura, Dead Infection, Fleshless... Noul stil abordat de trupa este mai tehnic si brutal, ducand cu gandul la trupe gen Suffocation sau Deeds of Flesh. Cei care vei fi prezeni la concert veti avea ocazia sa ascultai cateva din noile compoziii ce vor aparea pe al doilea album al trupei.


Vile Obsession
http://www.myspace.com/vileobsession

Boratorii
http://www.myspace.com/boratorii

P.O.V.
http://www.myspace.com/povro

Merkes
http://www.myspace.com/merkes605Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook