Blasphemer nu regreta despartirea de Mayhem

de Morrison

Blasphemer nu regreta despartirea de Mayhem
Chitaristul Rune Eriksen, cunoscut sub pseudonimul Blasphemer, a sustinut ultimul sau concert alaturi de formatia Mayhem pe data de 6 august in cadrul festivalului Oyafestivalen care a avut loc in Oslo.

Cu aceasta ocazie, chitaristul a declarat ca nu regreta despartirea de Mayhem.

Era ceva ce trebuia sa se intample, spune Blasphemer. Stiam de ceva timp ca intr-un final voi lua aceasta decizie, mai precizeaza chitaristul.

Declaratia oficiala a lui Blasphemer, facuta in luna aprilie, cand a anuntat despartirea de Mayhem, a fost urmatoarea:

"Am ajuns la aceasta concluzie deoarece nu mai vad niciun viitor pentru mine in aceasta trupa, sau in orice caz nu un viitor pe care mi l-as dori pentru urmatorii ani. Am facut parte din aceasta trupa timp de 13 ani, am compus, produs si am lansat cateva albume in care m-am implicat total.

Mai devreme sau mai tarziu, toate au un sfarsit, iar cercul s-a inchis pentru mine.

A fost o calatorie intunecata si plina de dedicare, in timpul careia unii se schimba, altii raman aceiasi. Eu m-am dezvoltat ca fiinta.

Cred ca mostenirea Mayhem trebuie sa ramana neschimbata si le doresc fostilor mei colegi numai bine".Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: