Mayhem cap de afis in Spania

de Morrison

Mayhem cap de afis in Spania
Trupa norvegiana de black metal Mayhem a confirmat participarea la editia din acest an a festivalului Atarfe Vega Rock, care va avea loc pe 1 decembrie la Coliseo Ciudad Atarfe in Atarfe, Granada, Spania.

Alte formatii care vor canta sunt Katatonia si Grave Digger, desi acestia inca nu au confirmat oficial.

Turneul planificat de trupa norvegiana Mayhem, care trebuia sa aiba loc in aceasta vara, Deconsecrate the States, a fost anulat.

Motivul este o accidentare suferita de tobarul Hellhammer, care s-a ranit la mana dreapta si necesita o interventie chirurgicala. El nu mai este disponibil cateva luni de acum incolo, avand nevoie de odijna pentru a se recupera dupa operatie.

Deoarece restul membrilor trupei Mayhem, Necrobutcher, Blasphemer si Attila il considera pe Hellhammer ca fiind indispensabil, au decis sa anuleze concertul.

Ultimul album al formatiei Mayhem, Ordo Ad Chao, a intrat in topul norvegian pe pozitia a 12-a, cea mai inalta pe care a atins-o vreodata un album Mayhem.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: