Un nou documentar Mayhem

de Morrison

Un nou documentar Mayhem
Mayhem a postat online, prima parte a documentarului Pure f*****g Mayhem. Materialul este o continuare a lui Cult of Aggresion si poate fi gasit aici. Filmul este regizat de catre Stefan Rydehed si se pare ca va beneficia de o promovare puternica.

Pure f*****g Mayhem parcurge istoria Mayhem, inca de la inceputurile acesteia. Exista si un interviu cu Attila Csihar, din data de 4 februarie 2007. Interviul a fost realizat in timpul unui concert Shining.

Primul film, Cult of Aggresion a fost realizat in 2002, premiera mondiala avand loc in 2004, in cadrul Oslo Filmfestival. Acesta poate fi vizionat aici. Materialul ii are in prim plan de Manheim si Necro Butcher, insa exista cateva sectiuni ce il prezinta si pe Dead.

De curand, trupa a lansat un nou album intitulat Ordo Ab Chao despre care trupa a declarat ca este asemanator cu Wolf's Lair Abyss, fiind mai variat si mai filozofic. Albumul de asemenea contine cele mai agresive piese din istoria Mayhem. Ordo Ab Chao a fost lansat in aprilie 2007.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: