Piese noi In Flames si Bodom

de Morrison

Piese noi In Flames si Bodom
Piese noi ale formatiilor In Flames, Children Of Bodom, Viking Skull, Clutch si CKY, de pe compilatia Viva La Bands, Vol. 2 realizata de celebrul Bam Margera, pot fi ascultate la VLB Radio aici.

Tracklist-ul compilatiei este urmatorul:

01. CLUTCH - "King of Arizona"
02. In Flames - "Abnegation"
03. CHILDREN OF BODOM - "Tie My Rope"
04. CKY - "Rio Bravo" (Remix)
05. THE SOUNDS - "Ego" (Alan Moulder UK Mix)
06. SHINY TOY GUNS - "Rocketship"
07. BLOODHOUND GANG - "Screwing You On The Beach At Night"
08. GWAR - "War Is All We Know"
09. THE 69 EYES - "Shadow Of Your Love"
10. PRIESTESS - "Lay Down"
11. DIMMU BORGIR - "The Serpentine Offering"
12. KILL HANNAH - "Believer"
13. VIKING SKULL - "Blackened Sunrise"
14. VAINS OF JENNA - "Enemy in Me"
15. A LIFE ONCE LOST - "Firewater Joyride"
17. MELODY CLUB - "Take Me Away"
18. THE THIEVES - "Vacant Thoughts"
19. MALEVOLENT CREATION - "Buried In A Nameless Grave"
20. GNARKILL - "Dico At The Piano Bar"

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram

Concerte recomandate: