Concert Mediocracy si Spiritual Ravishment in Oradea

de Buvnitz

Concert Mediocracy si Spiritual Ravishment in Oradea


Sambata, 9 iunie 2012, Ribcage Booking si Moshpit.ro aduc in fata oradenilor trei trupe de exceptie ale undergroundului romanesc: Mediocracy, Spiritual Ravishment, si CROSSHAIR. Concertul va avea loc in cunoscutul club Abyss Rock & Metal Pub din strada Primariei nr. 21. Evenimentul va incepe de la orele 21:00, iar pretul unui bilet este de doar 10 lei.

MEDIOCRACY este cunoscuta ca fiind cea mai notorie trupa de crustcore/metal/sludge din Romania. Cu doua albume lansate in mai putini de doi ani de activitate, Human Progress – Endless Regress si Asoma, formatia s-a bucurat de critici positive atat din partea presei autohtone, cat si a celei straine. Dupa ce au impartit scena cu nume sonore precum VENOM, MISERY INDEX, NAPALM DEATH si au participat la un turneu balanic alaturi de grinderii suedezi THE ARSON PROJECT, bucurestenii promit un show cu adevarat exploziv in data de 9 iunie la Oradea.

Cu aceasta ocazie, cei de la MEDIOCRACY isi vor lansa noul EP, “Memory Hole” si in urbea de pe Crisul Repede. Materialul a fost inregistrat de producatorul Marius Costache (AVATAR, WHITE WALLS, COINS AS PORTRAITS, SATANOCHIO) si contine piesele Arrows, Your Reflection si Silent Cries. Coperta discului a fost realizata de vocalul trupei, Viez. EP-ul Memory Hole este un produs sustinut de Metalfan Records Division si Asiluum Records.

www.mediocracy.bandcamp.com

In cei aproape patru ani de activitate, SPIRITUAL RAVISHMENT a ajuns una dintre cele mai populare trupe din undergroundul romanesc, prin abordarea unui melanj extrem de inspirat intre grindcore si death metal.

Evolutia fulminanta a celor patru oradeni a fost cu atat mai surprinzatoare cu cat inca de la primele compozitii, acestia au dat dovada de o versatilitate si de o maturitate muzicala iesita din comun. Pe parcursul timpului, SPIRITUAL RAVISHMENT a concertat alaturi de nume sonore ale scenei metal mondiale precum: NAPALM DEATH, MISERY INDEX, LIVIDITY, GOD DETHRONED, DECAPITATED, ORIGIN, PSYCROPTIC sau HATE. Cu o serie de piese noi, ce urmeaza sa fie incluse pe un nou material discografic, cat si cu cele de pe cunoscutul album “Children of the Atom”, cei patru oradeni nucleari promit un tumult de anomalii si sonoritati radioactive.
www.facebook.com/spiritualravishment

Cei de la CROSSHAIR sunt tinerele sperante oradene, care au evoluat spectaculos in doi ani de zile, timp in care au lansat si un material discografic, “Project Insanity”. Tinerii abordeaza un stil extrem de versatil, ce imbina inteligent progressive-ul, thrash-ul si hardcore-ul. In data de 9 iunie 2012, trupa va presta intr-o componenta noua si promite un show in stilul cu care si-a obisnuit publicul – plin de dinamism si energie.
www.facebook.com/crosshair.official
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: